tube diet – δίαιτα με σωληνάκι – πλεονεκτήματα

tube diet - δίαιτα με σωληνάκι
Βασικά πλεονεκτήματα της nec ή tube diet ή κετογονικής εντερικής δίαιτα με σωληνάκι είναι:

  • Η tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, είναι κατάλληλη σχεδόν για όλους όσους θα ήθελαν να κάνουν κάτι παραπάνω από μια δίαιτα για την μείωση λίπους και όχι μόνο βάρους.
  • Η tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, έχει πολύ λίγες παρενέργειες και είναι προβλέψημες.
  • Η tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, υπόσχεται απώλεια βάρους μεταξύ 7 και 10% του αρχικού σωματικού βάρους για κάθε κύκλο 10 ημερών
  • Στην tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, η μυϊκή μάζα διατηρείται καθ ‘όλη τη θεραπεία, με την απώλεια βάρους να προέρχεται από το λίπος του σώματος.
  • Στην tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνεχίσουν να εκτελούν τις συνήθεις δραστηριότητες τους κατά τη διάρκεια του κύκλου.
  • Στην tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, βλέπει τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα – μέσα σε λίγες μέρες!
Γιατί έχει η διατροφή KEN ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία;

Είναι αποτελεσματική γρήγορα

Στον σημερινό κόσμο, δεν γίνονται δεκτά δίαιτες που απαιτούν αρκετές ημέρες για να αποκτήσουν ένα ορατό και απτό αποτέλεσμα. Ο καθένας θέλει να δει τα αποτελέσματα αμέσως. Από αυτή την άποψη, η tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, είναι κάπως περίεργο: οι ασθενείς χάνουν σχεδόν ένα κιλό ανά ημέρα κατά τις πρώτες ημέρες και αυτό είναι σημαντικό για να παρέχουν στους ασθενείς με καλό κίνητρο.

Ο ασθενής χάνει λίπος.

Αυτό έχει μετρηθεί με βιο-αντίσταση ένα εργαλείο ανάλυσης. Η απώλεια λίπους φαίνεται γρήγορα και η περιφέρεια μειώνεται. Μετά από ένα κύκλο, οι ασθενείς φορούν ρούχα που έχουν διατεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ένα πολύ ευχάριστο διαδικασία.

Η tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, εξαλείφει την πείνα

Η επιτυχία των άλλων θεραπειών εξαρτάται από την ικανότητα του ασθενή να ελέγξει, μερικές φορές για μεγάλες χρονικές περιόδους, μια μέτρια αίσθημα της πείνας. Η επιτυχία αυτών των θεραπειών εξαρτάται από το βαθμό του ασθενούς και το κίνητρο, γιατί θες θεραπείες e είναι συχνά χρονοβόρες, ο ασθενής μπορεί να χαθεί στην πορεία.
Με την tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, η πείνα εξαφανίζεται!
Ασθενείς πρέπει να ελέγχουν τους εαυτούς τους για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μόνο και βλέπουν πάντα τα αποτελέσματα.
37.000 ασθενείς έχουν χάσει 400 τόνους βάρος, μόνο και μόνο επειδή κάθε ασθενής είχε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αυτό δεν μπορεί να λεχθεί και για κάθε άλλη δίαιτα που έχει ποτέ εφευρεθεί αν εξαιρέσουμε χειρουργική επέμβαση, αλλά που ενέχουν σημαντικό κίνδυνο επιπλοκών για τον ασθενή.

Εφαρμόζεται από εξειδικευμένους Ιατρούς και μόνο

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε την λιπογένεση, το υπέρβαρο και την παχυσαρκία Ιατρικά σε οργανομένες μονάδες παχυσαρκίας και όχι επιφανειακά μεταξύ περιοδικών και πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών χωρίς ποτέ κανένα αποτέλεσμα.

Η tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, σημαίνει υγεία.

Οι περισσότερες δίαιτες που χρησιμοποιούνται σήμερα καθώς επίσης και τα κλασικά χαμηλών θερμίδων δίαιτες βαθμονομημένο χορήγηση στον ασθενή μια θεραπεία που είναι “λιγότερο ή περισσότερο «υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για μήνες. Αυτή δεν είναι η κανονική συνήθεια του ανθρώπου, ο οποίος είναι ένα παμφάγο ζώο. Υπερβολικές ποσότητες πρωτεΐνης θα πρέπει να αποφεύγονται επειδή πρωτεΐνες δίαιτες οδηγούν σε υπερφόρτωση της νεφρικής λειτουργίας. Ορισμένοι ασθενείς που λαμβάνουν υψηλές σε πρωτεΐνες δίαιτες αρχίζουν να φαίνονται άρρωστοι σαν να καταληφθεί από μια χρόνια ασθένεια. Η διατροφή πρέπει να είναι ισορροπημένη και η KEN σίγουρα δεν είναι ισορροπημένη. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, δεν είναι μια δίαιτα. η tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, είναι μια ελεγχόμενη νηστεία, η οποία παρατείνεται για μερικές ημέρες, και μετά από αυτό ο ασθενής επιστρέφει σε μια κανονική διατροφή. Στην πράξη, η tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, είναι το μόνο σύστημα απώλειας βάρους που είναι θεμελιωδώς υγιές και ασφαλές για τον ασθενή.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν κοστίζει ακριβά

Οι οικονομικές πτυχές θα πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη. Μερικές δίαιτες έχουν ένα πολύ υψηλό αρχικό κόστος αλλά και κόστος εφαρμογής.
Στην tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, η σχέση κόστος με απόδωση κιλών ίσως να είναι καλύτερο και απο την ποιό απλή δίαιτα. Αν φανταστεί κανείς ότι το κόστος σίτησης κατά την φάση της εφαρμογής είναι μηδενικό από την πλευρά του ασθενή ή ενδιαφερόμενου.

Ο σωλήνας δίνει στην tube diet – δίαιτα με σωληνάκι, μοναδικά και αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με δίαιτες που κατά κάποιο τρόπο να αφήσει τους ασθενείς ανωνυμία του, η δίαιτα με το σωληνάκι είναι πλέον παγκοσμίως αναγνωρισμένη και όλοι γνωρίζουν ότι ο ασθενής που ακολουθεί προσεκτικά τη διαδικασία μπορεί να βλέπει τα αποτελέσματα μέρα με την ημέρα.
Εάν ένας ασθενής σε μια μικρή πόλη αποκτά ένα καλό αποτέλεσμα, είναι πιθανό ότι και άλλοι παχύσαρκοι ασθενείς σε αυτή την πόλη να θελήσουν να χρησιμοποιήσουν την Δίαιτα με το Σωληνάκι. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά θετικό, διότι ακόμη και οι ασθενείς οι οποίοι είχαν παραιτηθεί από την απώλεια βάρους μπορούν να βρούν τώρα το νέο ενθουσιασμό.

tube diet – δίαιτα με σωληνάκι – πλεονεκτήματα

Dr.IAKOVOS THEODOSIOU MD.DipU

Related Web Sites
Κετογονική Δίαιτα www.ketogenicdiet.gr
Πρωτεινική Δίαιτα www.proteindiet.gr
Dieta Plasma – BLOG FOR DIET & NUTRITION www.dietaplasma.gr